Image default
Antalya Muratpaşa

T.C. Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı 3

T.C. Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı 3 Antalya’nın Muratpaşa İlçesindeki Falez Parkındaki işletmeler Murat Paşa Belediyesi tarafından işletilir. Parkın bakımı ve korunması da belediyeye aittir. Kıyı şeridinde bulunan park, bol yeşillikli yapısıyla denizin maviliğiyle uyum sağlar.

Falez Parkı 3
Falez Parkı 3

Falez Parkında Denize Girmek Mümkün

Başka şehirlerde kolay kolay bulunamayacak bir imkan olarak parkın bir bölümünden denize girmek mümkün kılınmıştır. Deniz manzarasını seyretmek için gelenler plaj havlularını ve mayolarını getirmişlerse şöyle bir denize girip serinleyebilir. Uzun merdivenler sayesinde falezlerden aşağı denize inip çıkmak, kıyıda şezlong falan da olmadığı için vatandaşlarda tam bir natürellik hissi uyandıracaktır. Bu alanlarda balık tutmak da mümkündür.

Falez Parkı
Falez Parkı

İşletmeler Uygun Fiyatlarla Hizmet Verir

Belediyeye ait işletmelerdeki yiyecek ve içecek fiyatları dışarıya göre oldukça uygundur. Deniz manzarası seyredilirken ekonomik fiyatlarla çay ve kahve içilebilir, sabahları kahvaltı edilebilir ya da atıştırmalıklar alınıp tüketilebilir. Muratpaşa‘da Çalışanların güler yüzlü ve sıcak tavırları, hızlı ve temiz hizmet anlayışı işletmeleri daha da huzurlu kılmaktadır.

Falez Park
Falez Park

Yürüyüş İçin İdealdir : T.C. Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı 3

Kıyı şeridi boyunca devam eden parkta uzun yürüyüşler yapmak mümkündür. Bir de bisiklet yolu bulunur. Bisikletle ya da yürüyerek sahil boyunca tur yapan vatandaşlara bir tarafta mavi deniz, diğer tarafta yemyeşil Falez Parkı derin bir huzur verir. T.C. Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı 3 Park içinde rahatça ve mutlulukla dolaşan kedi, köpek, kuş gibi hayvanlar da güzel görüntüler oluşturur.

READ  Adrasan Koyu - Sahili
Falez Parkları
Falez Parkları

Çocuklar İçin Oyun Parkı

Falez Parkı düzenlenirken çocuklar da unutulmamıştır. Çocuklarımız için düzenlenen oyun parkındaki oyuncaklar açık ve temiz havanın güzelliğine güzellik katar. Falez Park Ebeveynler de bir taraftan çocuklarını seyredip bir taraftan parkın tadını çıkarabilir.

Antalya Falez Parkı 2
Antalya Falez Parkı 2

Banklar ve Piknik Masaları

Parkta yer yer konulan banklar gayet şık bir görünümdedir. Aralıklı olarak yerleştirilmiş olması nedeniyle buralara oturanlar sosyal mesafe kurallarına uymakta zorlanmaz. Piknik masalarında oturup evden ya da dışarıdan getirilen yiyecek ve içeceklerin tüketilmesi mümkündür. Termoslara çay ya da kahve doldurup gelmek de iyi bir fikir olabilir.

Manzara Harikadır

Falez Parkından karşı şeritteki Antalya manzarası seyredilebilir. Sabahları güneşin doğuşu, akşamları da batışı muhteşem görüntüler oluşturur. T.C. Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı 3

Park her mevsim ayrı güzeldir. Mevsimin özelliğine göre ayrı renk cümbüşleri ortama hakim olur.

 

Antalya Muratpaşa Parkları

Benzer Görülmesi Gereken Yerler

Yavuz Özcan Parkı | Antalya’nın Meşhur Falezlerin Üstünde

Gezicini

Tünektepe Teleferik Tesisleri – Antalya

Gezicini

Tekirova Plajı | Maviliği ve Kendine Has Renkleri İle Harika Plaj

Gezicini

Side Gezilecek Yerler

Gezicini

Serik Gezilecek Yerler | Serik’da Görülecek Önemli Bölgeler

Gezicini

Olimpos Gezilecek Yerler : Antalya’nın Doğa Harikası

Gezicini

Muratpaşa Gezilecek Yerler | En Güzel Yerlerin Listesi !

Gezicini

Manavgat Gezilecek Yerler

Gezicini

Lara Plajı : Antalya’nın En Gözde Mavi Bayrağa Sahip Plajı

Gezicini

1 Yorum

Necmi Bal 30 Ekim 2020 at 14:41

Gerçekten her okuduğumda aynı hissi veriyor. Bu işe devam edin efendim. Fazlasıyla kismetleniyoruz bilgilerden. Tebrikler. Tekrar tekrar okumaya doyamıyorum. Başarılı.

Cevapla

Yorum Yaz