Image default
Kuşadası

İçmeler Koyu – Kuşadası

İçmeler Koyu Kuşadası Güzelçamlı Dilek Yarım adasını Milliparkının 1.koyudur. Buraya aracınız ile rahatlıkla ulaşım sağlayabilir, yaya bir şekilde de koylara, sahil kısımlarına ulaşabilirsiniz. Otopark, Lavabo, Soyunma kabini, duş alanları, piknik bölgeleri, mescit yerleri, şezlong bölgeleri ve daha gününüzü rahatlatacak, kolaylaştıracak birçok şey mevcuttur.

Kuşadası İçmeler Plajı
Kuşadası İçmeler Plajı

Kuş Adası Milli Park İçmeler Koyu

İçmeler koyu Türkiye bölgesinde gezip, görebileceğiniz en temiz ve güzel deniz suyuna sahip olan bölgelerden bir tanesidir. Denizin çarşaf gibi sakin olması ve inanılmaz bir enerjiye sahip olan içmeler koyu hem yerli hem yabancı turistler tarafından fazlasıyla ilgi alanı olarak görülmektedir. Bölgeye çok fazla yabancı turist akımı olmaktadır.

içmeler koyu
içmeler koyu

Kuşadası Milli Park ( Dilek Yarım Adası ) Tanıtımı

Kuşadası Millipark Türkiye de bulunan ve dünya çapında gerçekten eşsiz güzellikte olan doğal bölgelerden bir tanesi olmaktadır. Çok büyük bir alana sahiptir. Burada birden fazla doğa sözleşmesi de söz konusudur. Yılda yaklaşık olarak milyona ulaşabilecek kadar ciddi bir sayıda turiste ev sahipliği yapmaktadır bu bölge. Yani ülkemizin turizm açısından da oldukça önemli, hazine bölgelerinden bir tanesidir.

Kuşadası İçmeler Koyu
Kuşadası İçmeler Koyu

Kuşadası Dilek Yarım Adasında Yapılacaklar

Dilek Yarımadası Kuşadası Dilek Yarım adasına gelmiş olan ziyaretçiler günlerine farklılık kazandırmak istediğinde, çeşitli etkinliklere katılmak istediklerinde düzenlenmekte olan günü birlik deniz sporlarından faydalanmakta bunun yanı sıra isterlerse diğer etkinliklerden de faydalanabilmektedirler. Küçük bir aktivite listesi verecek olursak;

– Doğa Yürüyüşleri
– Dağ bisiklet turları
– Foto safari turları
– Manzara turları
– Balıkçılık turları
– Kültürel yürüyüş turları
– Kuş gözleme turları
– Botanik turlar
– Paraşüt turları

READ  Güzelçamlı Gezilecek Yerler
içmeler koyu kuşadası
içmeler koyu kuşadası

ve daha birçok sayamadığımız etkinliklerden de faydalanarak günlerine farklılık kazandırabilir, farklı tecrübeler, deneyimler kazanabilirler. Kuşadası Gezilecek Yerler Sizlerin de yolu Kuşadası içmeler koyu bölgesine düşer ise bu bölgelere gelmenizin gerektiğini şiddetle sizlere söylemek isteriz. Aileniz ile güzel vakitler geçirmeniz için, tüm yılın stresini, sinirini, yorgunluğunu üstünüzden atıp, rahatlamak, ferahlamak, ruhunuzu biraz dinlendirmek için Kuşadası Dilek Yarım adası bölgesi oldukça uygun ve ekonomik olarak da cebinizin dostu olacak bölgelerden bir tanesidir.

icmelerkoyu2icmelerkoyu1icmelerkoyuicmeler34icmeler33icmeler12icmeler4icmeler2icmeler

Kuşadası Çevresinde Gezilecek En iyi Yerler 

Benzer Görülmesi Gereken Yerler

Zeus Mağarası Nerede Nasıl Gidilir ?

Gezicini

Kuştur Plajı Nerede Nasıl Gidilir ?

Gezicini

Kuşadasında Görülmesi Gereken 5 Cafe

Gezicini

Kuşadası’nda Ne Yapılır? Nerede Kalınır?

Gezicini

Kuşadası’nda Ne Yenir ? Kuşadası’nın Neyi Meşhur ?

Gezicini

Kuşadası Tarihi Yerleri

Gezicini

Kuşadası Soğucak

Gezicini

Kuşadası Plajları Koyları Sahilleri

Gezicini

Kuşadası Long Beach

Gezicini

Yorum Yaz